Böngészőjében a JavaScript le van tiltva. Az oldal teljes értékű megjelenéséhez, kérjük, engedélyezze a használatát!

Rólunk / Esküvői DJ / Cinematográfia / Esküvői fotós / Ceremóniamester / Esküvői video / Referenciák / Elérhetőség
Ceremóniamester - vőfély | eskuvod.net
esküvőd.net -Segítünk, hogy tökéletes legyen az esküvőd

Ceremóniamester - vőfély

A legtöbb esküvőn azt tapasztalom, hogy nincs időterv, vagy nincs rendesen betartatva, ezzel nagyon elhúzva, a vendégek számára végtelen unalmassá és vontatottá téve az esküvő egyes részeit. Gyakori hiba a vacsora elhúzása, vagy a túl későn történő felszolgálása, ami nem is lenne probléma, ha lenne az üresjáratok alatt valami program, vagy valaki, aki szórakoztatja a kedves násznépet. Annak a valakinek a személyére, aki kézben tartja az esküvőd menetét, szórakoztatja a vendégeket a legjobb választás egy profi ceremónia mester, aki nem fél beszélni és akkor szólal meg, amikor kell!

A Ceremónia Mesterek nálunk 55e Ft-tól állnak a pár rendelkezésére a vacsorától egészen hajnalig.

Vőfély: Nagy Máté

Nagy Máté vőfély

Máté 2010 óta vállal lakodalmakat. Kezdetben barátok hívták, adták kézről kézre, azután híre ment a dolognak, elkezdték ismeretlen párok is hívni. Budapesten él ugyan, de bárhol a nyelvterületen vállal esküvőt. Azért írom így, mert pl. Székelyudvarhelyen is volt már "szószóló", - ahogy arrafelé hívják ezt a mesterséget. Nyíregyháza, Esztergom, Visegrád, Kecskemét, Eger, Budapest... sok helyen megfordult az utóbbi években. A mai lakodalmakban is helye tud lenni a hagyományoknak. Miként minden lakodalom egyedi és megismételhetetlen, úgy kerül bele épp az a hagyomány és éppen annyi, amennyi és amelyik szükséges egy modern esküvőhöz, a Te esküvődhöz. S, hogy ezen hagyományok, jókor, jól kapcsolódjanak az estéhez, segítve, hogy minden gördülékenyen menjen, ezért vagyunk mi!

Ceremónia Mester: Oszvalcsek Robin

Oszvalcsek Robin ceremóniamester

Robin mindig a társaság középpontja, már csak megjelenéséből adódóan is mindenki figyel rá, ha Ő beszél. Ügyesen kezeli a mikrofont, csak akkor szól, ha kell, kézben tartja az estét, és szórakoztatja a vendégeket, ha szükség van rá. Aki nem szereti a hagyományos vőfélyeket, de szeretné, hogy az est menete profin, pontosan, zökkenőmentesen haladjon, annak bátran merem ajánlani!