Böngészőjében a JavaScript le van tiltva. Az oldal teljes értékű megjelenéséhez, kérjük, engedélyezze a használatát!

Rólunk / Esküvői DJ / Cinematográfia / Esküvői fotós / Ceremóniamester / Esküvői video / Referenciák / Elérhetőség
Cinematográfia | Esküvői videó | Kovács Róbert esküvői cinematográfus | esküvői kisfilm, klip | eskuvod.net
esküvőd.net -Segítünk, hogy tökéletes legyen az esküvőd

Cinematográfus

A modern esküvői videó egyik formája az úgynevezett cinematográfia, ami nem más, mint egy klip szerű film, ami képi világát tekintve inkább a fotókhoz hasonlít, DSLR (tükörreflexes fényképezőgép) géppel készül, kihasználva a fényképezőgépekben rejlő lehetőségeket (nagy mélység-élesség), ezzel egyedi és művészi hangulatot kölcsönözve a filmnek. Fontos tudni, hogy a cinematográfia sosem dokumentáló jellegű, mint a hagyományos esküvői videók, hanem csak az esemény hangulatát hivatott átadni egy 5-10 perces rövidfilm keretén belül, a részletekre fókuszálva és képi világával, harmonikus zenéjével elbűvölve a nézőt. A jó cinematográfia ismérve, hogy egy kívülálló személyt is rabul ejt a hangulata.

Kovács Róbert esküvői cinematográfus

Én, mint operatőr (Kovács Róbert)

Lassan 10 éve televíziós munkákkal foglalkozom. Az egyedi képvilág és a szabad, művészi képalkotás áll hozzám a legközelebb, ezért elsősorban a klipp szerű esküvői videók, cinematográfiák készítését érzem hozzám passzolónak. Meglátásom szerint egy 5-10 perces kisfilm a legjelentősebb pillanatokat megmutatva sokkal többet mond, és több érzelmet közvetít, mint egy dokumentáló stílusban összerakott 30 perces, esetenként teljesen vágatlan esküvői videó. Minden technikai eszköz rendelkezésemre áll, ami egy modern, egyedi esküvői filmhez elengedhetetlen (DSLR kamera, Full HD videófelvételi minőséggel, Slider (kamerasín), Statívok, Rig (vállra illeszthető állvány).

Minden egyedi igényt örömmel valósítok meg, legyen az bármennyire extrém, légi felvétel, vagy akár víz alatti, nincs számomra (számunkra, mert egy csapat vesz körbe) lehetetlen.

Esküvői cinematográfia most kedvezményes áron!

A 3-5 perces cinematográfiák elkészítését féláron vállalom, 8 órás forgatási időtartam tartozik az árba, a kész klippet 2db DVD-n adom át a párnak. Az árba az útiköltség Budapesten belül beletartozik. Cinematográfia ára: 125e Ft